banaan
Twitter
u bevindt zich hier: HomeWie zijn weWaar staan we voor

Waar staan we voor

 
Dat beetje extra
Een aangename omgeving maakt het ziekenhuisverblijf echter wel minder zwaar. De mogelijkheid om te internetten bijvoorbeeld. Of een prettige ruimte voor familie van ernstig zieke patiënten. Of een camera, zodat ouders van een couveusekindje toch thuis naar hun kind kunnen kijken. Voor dat beetje extra, dáár zorgen de Vrienden voor.

Op allerlei manieren zamelen wij geld in om projecten te financieren. Grote en kleine projecten, voor groepen of eenlingen, voor jong en oud, voor opgenomen of juist poliklinische patiënten. Bijzondere aandacht krijgen de projecten voor kankerpatiënten en voor ouderen. Uw steun is daarbij hard nodig! Wilt u weten wat de Vrienden al gerealiseerd hebben en aan welke projecten en acties we nu werken? Een complete lijst onder 'projecten' op deze site.

Vrienden met een eigen beleid
De Stichting Vrienden van het Streekziekenhuis Koningin Beatrix staat los van het ziekenhuis, maar heeft er natuurlijk wel nauwe contacten mee. Bijvoorbeeld om te horen wat er nu echt nodig is. Of om te bespreken hoe het beschikbare geld het beste zou kunnen worden besteed. De Vrienden voeren een eigen beleid, waarbij we in de uitvoering mogen rekenen op ondersteuning uit het ziekenhuis. Maar altijd staat het welzijn van de patiënt voorop.

‹ Terug

Nieuwsbrief

Schrijf je hier in voor de nieuwsbrief

Inschrijven

Uitschrijven