u bevindt zich hier: HomeProjectenProjectenInloophuis Oriolus

Inloophuis Oriolus

De diagnose kanker kan het leven op zijn kop zetten. Niet alleen voor diegene die de diagnose krijgt, maar ook voor zijn of haar omgeving. Onderzoeken en behandelingen beheersen vlak na diagnose vaak het leven, maar ook jaren later kunnen er vragen, klachten en emoties een grote rol spelen.

Oriolus is een plek voor mensen met en na kanker, hun naasten en nabestaanden, waar ze op een laagdrempelige wijze naar toe kunnen gaan om te vinden wat zij nodig hebben op het gebied van de aanvullende zorg. Deze zorg kan ondersteuning zijn op psychosociaal gebied, maar ook menselijk; ‘even bijkomen van wat me is overkomen’ en ‘Jij mag er zijn!’. Een plek van (h)erkenning, richting, rust, hoop, veerkracht, balans en overzicht. Het is een plek voor mensen uit de gehele regio Oost Achterhoek.

Inloophuis Oriolus is sec gezien geen onderdeel van het SKB, maar is wel nauw verbonden met het SKB en bevindt zich ook binnen de muren van het SKB. De Stichting Vrienden van het SKB heeft een donatie speciaal bestemd voor oncologie tot haar beschikking. Omdat wij het werk van Inloophuis Oriolus erg belangrijk vinden, en de doelstelling van Oriolus perfect aansluit bij die van de Stichting Vrienden van het SKB, hebben wij besloten een bijdrage te leveren aan de totstandkoming van Inloophuis Oriolus.
 
 

 
 
 
 
 
 

‹ Terug

Nieuwsbrief

Schrijf je hier in voor de nieuwsbrief

Inschrijven

Uitschrijven