banaan
Twitter

De Stichting Vrienden bestaat 10 jaar!

Verkiezing jubileumproject

Dit jaar vieren de vrienden het 10-jarig jubileum. In deze 10 jaar zijn talrijke mooie projecten gerealiseerd. We kijken hier met veel trots op terug. Dit jubileumjaar gaan we op zoek naar nog meer goede ideeën voor potentiële nieuwe projecten. We hebben daarom de ‘Verkiezing van het Jubileumproject’ in het leven geroepen. Iedereen kan hieraan meedoen.
Op 13 juni gaat de verkiezing van start en het inzenden van ideeën kan tot en met 30 september 2014. Dus hebt u een idee dat het verblijf van opgenomen of poliklinische patiënten in het ziekenhuis aangenamer, leuker, makkelijker enzovoort kan maken?
Doe dan mee! Stuur uw idee in via het contactformulier of deponeer uw idee in de stembus die u vindt bij de ingang van het ziekenhuis. Het bestuur van de stichting kiest in oktober drie projecten. Hierbij wordt uiteraard gelet op haalbaarheid. Deze projecten worden in november bekend gemaakt via onder andere internet, Facebook en in het ziekenhuis. U kunt hier vervolgens uw stem op uitbrengen tot half december. De winnaar wordt eind december bekend gemaakt. Wie weet wordt uw idee wel verkozen tot jubileumproject en daadwerkelijk uitgevoerd!
 

‹ Terug

Nieuwsbrief

Schrijf je hier in voor de nieuwsbrief

Inschrijven

Uitschrijven