banaan
Twitter
u bevindt zich hier: HomeActueel

Actueel


Dozen vol knuffels voor de SEH

“Groot verdriet wordt kleiner met een knuffelbeestje

Dit zegt teammanager Acute Zorg Sjaak Hulshof van de Spoedeisende Hulp (SEH). Sjaak is dan ook erg blij met de dozen vol zachte, pastelkleurige knuffels die de Stichting Vrienden van het SKB deze week aan de SEH overhandigde!
Ruim 1.200 kinderen komen jaarlijks op de Spoedeisende Hulp van het SKB. Niet ieder kind hoeft of wil een knuffel, maar voor de jongste patiëntjes bieden de lieve, kleurrijke olifantjes, nijlpaardjes en aapjes troost en afleiding bij een onderzoek of behandeling.
De knuffels zijn gekocht van een donatie van 450 euro, die De Handwerkdames (voorheen UVV) onlangs deden aan de Stichting Vrienden.

En de winnaar is .......!!!

De speciale kinder- en behandelkamer voor de SEH afdeling (Spoedeisende Eerste Hulp)!

In totaal zijn er bijna 400 stemmen uitgebracht en het was een nek aan nek race tussen de nummer 1 en 2. Met een verschil van een krappe 6 stemmen, heeft de speciale kinder- en behandelkamer voor de SEH gewonnen.
Gefeliciteerd!
We houden jullie op de hoogte over de voortgang van het project en het uiteindelijke resultaat.

De stemmen zijn geteld!

Maar we houden de spanning er nog even in...

Alle stemmen zijn geteld en het waren er veel kunnen we zeggen. Maar we houden de spanning er nog even in...

Volgende week woensdagmiddag 7 januari zullen we de winnaar van de Verkiezing van het Jubileumproject bekendmaken.
Hou internet en facebook in de gaten!

De stemmen worden geteld!

Er is flink gestemd op de projecten in de top drie van de Verkiezing van het Jubileumproject! De stemmen worden nu geteld en de uitslag wordt eind december bekend gemaakt! 
 

De Stichting Vrienden bestaat 10 jaar!

Verkiezing jubileumproject

Dit jaar vieren de vrienden het 10-jarig jubileum. In deze 10 jaar zijn talrijke mooie projecten gerealiseerd. We kijken hier met veel trots op terug. Dit jubileumjaar gaan we op zoek naar nog meer goede ideeën voor potentiële nieuwe projecten. We hebben daarom de ‘Verkiezing van het Jubileumproject’ in het leven geroepen. Iedereen kan hieraan meedoen.
Op 13 juni gaat de verkiezing van start en het inzenden van ideeën kan tot en met 30 september 2014. Dus hebt u een idee dat het verblijf van opgenomen of poliklinische patiënten in het ziekenhuis aangenamer, leuker, makkelijker enzovoort kan maken?
Doe dan mee! Stuur uw idee in via het contactformulier of deponeer uw idee in de stembus die u vindt bij de ingang van het ziekenhuis. Het bestuur van de stichting kiest in oktober drie projecten. Hierbij wordt uiteraard gelet op haalbaarheid. Deze projecten worden in november bekend gemaakt via onder andere internet, Facebook en in het ziekenhuis. U kunt hier vervolgens uw stem op uitbrengen tot half december. De winnaar wordt eind december bekend gemaakt. Wie weet wordt uw idee wel verkozen tot jubileumproject en daadwerkelijk uitgevoerd!
 

‹ Terug

Nieuwsbrief

Schrijf je hier in voor de nieuwsbrief

Inschrijven

Uitschrijven